V jehličí jsi skrytá
Šepotem stromů a potoků zníš.
Jsi, jako by jsi byla živá
v duších žiješ, žiješ v okamžiku.
Jsi víc než radost,
krásu i ve tmě umíš dát
Přírodou dýcháš,
skrýváš plno krás.
~☆~
Přijde z nenadání a mizí, jak pouhé zdání. Jen verše zanechá stopu... a jiskru. Když k jihu foukneš, sluncem se rozhoří. Pěkně sis pobásnil.*
25.03.2023 13:31:09 | šerý
...tak taková ona je:)
24.03.2023 23:55:32 | Dreamy
Asi ano, tak jí "vnímám" :0)
25.03.2023 01:30:53 | Protos1182
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?