Ach luno, luno znavená,
kdo si tě včera osedlal,
žes sotva dosvítila
k jejímu stavení.
.
Ach dívko, dívko bez jména,
kam skrýváš neodžitý žal,
když tvoje slova milá
v šepot se promění.
.
Zdál se mi sen.
V tom luny svitu
šepot jen...
'Jsi tu?'
Krásné Triviusi :)
26.03.2023 09:46:39 | Narra
Když člověk vzhůru stoupá
Jat krásnou oblohou
Starosti a boly
Nechá za sebou
26.03.2023 08:23:21 | kozorožka