Některý duše jsou křišťálový
sypký a chladivý jako sníh.
Jiný už poznaly blátivý louže
a potůčky špíny tečou z nich.
Jsou duše, ze kterých kape krev
a jsou duše zrezivělý.
A pak je taky spousta těch,
co dávno už nejsou celý.
...
Duše bláznů patří k nejhezčím
- barevný křehký motýli -
co dlouho ti zůstanou v paměti,
když zahlédneš je na chvíli.
Fantastish! :)
26.03.2023 12:16:45 | Narra
Tak tohle je celkem dobrý. Jen tak dál.
26.03.2023 08:37:00 | Constantine