Sbírka: Dualita - o hře polarit
Pravda se ukrývá
zřídkakdy ve víně.
Jak se to jeví mně,
tam jí spíš ubývá.
.
Tenkrát ses do krve
svářila o pravdu.
Řekni mi.. opravdu
věříš všem poprve?
.
Tak než nám zabuší
na bránu rekviem,
nad ránem připijem
na lež a na duši.