Svobodu
"Svobodu stádům
a pravdu z pekel
partaj hovadům"!!!
Což "Mene tekel"
nevidíš na zdi?
Kejklíři zelný
chrastítkem chrastí
apel pekelný
chapadly vzývá
hlavně do nebes
kvítím oplývá
povadlým "up" bez
pýcha tvořivá
ve dne i v noci
na kolos plivá
žluč mermomocí
svobodu pravdě
a pravdu míru
mír je nasnadě
jak úsměv v sýru
svobodu ráciu
ideím sláva!
v sklenkách na tácu
- směs nehořlavá
Na zdraví! Družně
vůle vyhrává
zívá výhružně
bezhlavá hlava
není iluzí
mír, luxus není
ač maj ti druzí
v rukou kamení
Přečteno 119x
Tipy 8
Poslední tipující: Lighter, Psavec, Frr, Marten
Komentáře (2)
Komentujících (2)