Ten, kdo nás neznal,
vidí jen stopy,
který nám mimoděk ukradla zem.
Na co jsme mysleli?
Tlačily boty?
A co nás vedlo přijít až sem?
….
Nic netrvá věčně
ani lidé.
A co nakonec zbyde z nich?
Nemám iluze -
jen prach a prázdno
a pár mělkých stop na chlopních.