Je to
Je to až nemožně snadné
neřeknu, pokolikáté
válka má kouzlo proradné
smrt kryje peříčko svaté
kosu za zády trup stíní
zubní zní třes bez ustání
Evropou - světa předsíní
offshore, kde všude je k mání
ukolébávku všem zpívá
přes zuby čpí dechem vzteklým
míru se vlak připozdívá
byznys tuší tempem vleklým
lidi mřou, pod hesly mizí
na věčné časy, jak jinak?
Leckomu život odcizí
leckdo, vokolky jakýpak?
ty mně, já tobě, všem všichni
bratři a sestry jsme "slavní"!
Ke spoušti kdes´ si přičichni
v muzeích, k zrůdě výstavní
Přečteno 111x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Frr
Komentáře (0)