Březen
sněhové vločky střídají kapky deště
sluníčko zakrývají mraky ještě
sluníčko vylézá z pozamraků
udělalo se krásně ještě
jak na apríla počasí je
první konvalinky rostou
jak na apríla počasí je
první fialky rostou
natrhám jich plnou kytici
po marcipánu vonící
...
Akras