Rozlet
Pojmu z nebe
tu číši hrdla země
i Boží květ jemně.
Svléknu se do trička
klidně v mrazu,
abych dala rychlost vzkazu.
Metuzalém poradí mi,
jak s myšlenkami.
Prší, prší slova
a já z prachu vstávám
i jsem plná.
9.08. 2020 - přepracovaná
Přečteno 134x
Tipy 16
Poslední tipující: MatyhoZmaty, Sonador, Ondra, Frr, Stanislav32, šerý, Fialový metal, Psavec
Komentáře (6)
Komentujících (4)