ST*
Jíťo,
přilepit pár řádků si troufám.
V Praze si zoufám ... jak špinavá je stále víc.
A úklidovou četu hlídá zmocněnec, co usrkává z papírového kyblíku středeční pochmurné stavy ... města Prahy.
***
I já mám ...
Středeční trampoty s obrovskou třískou u silnice ...
Převrácená popelnice ...
Nápisy klikaté hyzdí průčelí ...
Oči přelepím páskou
Cha cha cha
Hurá
Vyhrávám
Nad špínou ...
Bahnem ...
A lásku k hlavnímu městu
Přetáhnu dlouhou bílou holí ...
Kde asfaltové pásy
Hyzdí krásu secesních domů.
Ách jó.
29.03.2023 12:18:00 | Fialový metal