Barvy
Fialky jsou fialové,
sněženky zase bíle.
A teď ty,
řekni mi jaké jsou tvé šťastné chvíle?
Žlutá tě prý osvobodí,
a zelená zase uklidní.
Potřebuješ se cítit sám sebou?
Tak se zkus obklopit meruňkovou.
A nebo snad chceš v životě šum a klid,
tak si zkus na modro vymalovat celej byt!
Pořád ti to je málo?
Musíme hledat, co by tě naplňovalo?
Pojďme do té bílé,
nejisté a nudné,
tak jako život bez lásky a vášně,
pořád máš pocit, že to zní krásně?
Tak zavři oči a spi,
když se bojíš poznat své sny!
Přečteno 130x
Tipy 5
Poslední tipující: Amarylka, Jarunka, mkinka, Psavec
Komentáře (1)
Komentujících (1)