Anotace: ...
Skočila jsem z mostu
roky budovaných jistot
vrhla jsem se dolů
v nekontrolovaném pádu
oči zavřené
srdce zamčené
myšlenky zastřené
strachem
vytrhla jsem se
sevření mentálních vzorců
a nyní utíkám
plíce stažené
srdce sevřené
naděje sražené
strachem
a nyní
pod nohama hledám
pevnou půdu
s minulostí plnou studu
a přesto bojuji
za autonomitu
vlastních přání
Moc hezká
31.03.2023 12:26:10 | Šimon Šrám
Bojuj a z každým krokem ať z tebe spadne tíha a cítíš..že běžíš..lehce..nově..a ráda **
Ať se TI daří milá Klárko.
30.03.2023 20:53:36 | jenommarie