Všechno voní jarem
počasí se už umoudřilo
vše raší na květ
luční kvítí i vše okolo
voní jarem
tak krásný a čístý vzduch
vonící jarem
šeříky, fialky,luční květ, všechny stromy
vše pučí a kvete na všechny strany
vzduch je tak okouzlující voňavý
jako nikdy do roka
vše voní jarem, vůně nepopsatelná
...
Napsal Spisovatel Akras
Děkuji za krásný komentář, jo jaro je mocná čarodějka, všechno se zelená pučí na všechny strany, vzduch je úžasný... jako nikdy v roce.
09.05.2023 07:35:36 | Akras