Sobotní
Anotace: Barevnost života 2023
Už jsem zase jako malá,
co od deště jsem se umazala.
Ta silnice cáká jako čas.
Počítám auta i měřím života klas.
To stéblo domova lehce voní.
Ach, nohy běží,
i když nejsem laní.
Pak zas ke Kolínu,
teď pražské povětří.
Prší a jsem klidná
i v kroku svižná.
Uvnitř své la.
Přečteno 117x
Tipy 15
Poslední tipující: Caliéry, Ondra, šerý, Fialový metal, Stanislav32, Kan, Psavec, Frr
Komentáře (4)
Komentujících (3)