Továrna na budoucnosti barvy růžové
Přeplněné kuřárny jak oddělení příjmové
Příjemné jsou dopady té kapky dešťové
Sejdeme se v cukrárně - ukážeš mi město své
Chodníky, odpady, pomníky a zmatky
Vracejí se vzpomínky - strach z otce, láska matky
Překonávám Vesmír bez psychotropní látky
Nebezpečí v láhvi, smrad z myšlenkový skládky
Závislost zůstává nevyléčitelnou nemocí
Překážkový atentát - silné výbuchy emocí
Odcházíme odhodlaní se slzami v očích
Připraveni žít s planetou na kolotoči
Záleží mi na tobě, na sobě a na lidech
Nedusim se, otevřeně mluvim o svých pocitech
Naděje si zívla - já jsem na ni kývl
Vnitřní generální úklid
Čistej hadr - novej kýbl..
Smekám. Hlavně za rytmus a intenzitu metafor (smrad z myšlenkový skládky, atd.)
04.04.2023 11:24:14 | Houslistka
Tedy připadá mi mezi čelem a pozadí, jako rozhovor v kavárně dvou aktérů na seznámení. Přidám si třetí "dobré" k trefnému Sonador*
01.04.2023 23:17:00 | šerý