Brát
.
Hned jak se kvítky objeví
vítr je vezme
Růst rovně a do šířky
přání žít a sílu do větví
dokud mě neobejmeš
Poprvé jsem nejvíce bezbranný tvor
ve vesmíru
krajinou v rozprostřenu
než mě přivineš
jako bych ležel v temnotě
a vcházel do světla
Doufám že mě dnes nemineš
hledám tvůj prs
však je ze mě vor
střílí mě do kořenů..
.
.
Přečteno 123x
Tipy 18
Poslední tipující: enigman, kaše, mkinka, Romana Šamanka Ladyloba, Marten, Helen Mum, šerý, Fialový metal, Psavec, Sonador
Komentáře (6)
Komentujících (4)