Zrození básně
Anotace: Barevnost života 2023
V gejzíru i uragánu
a ve svém overalu
čekám na slova k ránu.
Jsem v napětí než vstanu.
Slova jsou snídaní
i postřehem procitnutí.
Polknutí i nekonečné
ran šití.
Zpívám nekonečné
přímé obejmutí.
Jak vlčice ódu myšlenek mytí.
Přečteno 144x
Tipy 15
Poslední tipující: Rbb, Fialový metal, Kan, Sonador, Psavec, Ondra, Frr, zdenka
Komentáře (4)
Komentujících (2)