S dušemi mrtvých povídá si,
je kolem sebe všude vidí.
Duše, co nedošly spásy,
co za život svůj se stydí.
V noci je potkává na ulici,
i ve dne se k němu občas hlásí.
Když zapálí večer svíci,
mnohdy duše zbloudilá ji zhasí.
Jako ke zpovědi, za ním chodí,
on snaží se plnit jim přání.
Když splní je, je osvobodí,
pak rozplynou se za svítání.
Pěkné to máš Kane :) Pokoj a mír duším zbloudilým
03.04.2023 18:40:15 | Narra
Hezké, medium používal Břetislav Kavka (Nové základy experimentální psychologie).Neumím posoudit klady a zápory tohoto díla. Standa
03.04.2023 15:50:36 | Stanislav32