Sbírka: Konec příběhu
Kam až sahá krutost žen
Ve mstě na citu bezbranném
Jenž vymetají přes svůj práh
Potěšeny vlastní správností
Svěřené srdce zručně odkrví
Zbytky hladovou drůbež pohostí
V šťastnější den než se zešeří
Zda ještě žiješ prověří
19.1.2023
Tak toto je práce básníkova!
S obsahem nejsem úplně srozuměn, ale forma výtečná.
03.04.2023 12:07:19 | MonoGame