Sbírka: Konec příběhu
Rozlom pečeťNikam ji nepokládejVinice pustneLišky tam chodí žrátNa hroznech jeduNápis netrhat
Pod vrstvou zapomněníPravice mlčí tam spolu s levicemiZasypané závějí peří holubic
Hradba a věže?Nic
()
26.1.2023
Dost dobrý! ST
04.04.2023 20:15:19 | kozorožka
ANO - A TAK TO JE! - VELMI PĚKNĚ VYJÁDŘENO* ST*
04.04.2023 11:06:01 | Frr
Tedy aktuální a věrný phled na současnost. Pěkná práce, Jene.*
04.04.2023 10:50:34 | šerý
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?