Poutníče, vypadáš uspěchaný
Zastav se - pozvedni kytary
A pozdrav tu, jež ti učarovala
Možná by to tak sama chtěla
Poutníče, zanech svět za sebou
Obejmi zas stromy, které tonou
V tónech kytary, která hraje mocně
Stále ji však nejde, uzdravit nemocné
Poutníče, poohlédni se kol sebe
Vidíš svět anebo jen sivého tebe?
Ani kytara ani šumící stromy
Nevrátí duše, které oněměly
dobře nejen kytarová .)
04.04.2023 18:10:48 | Constantine