Osobní víra
Anotace: Barevnost života 2023
Každý táhne si svůj kříž.
Někdy cítí vlastní mříž.
Zima zalézá pod uši
a vnitřek neslyší.
Chvění myšlení i těla,
nálada jakoby sotva žila.
Každý táhneme si svůj kříž,
někdy se oddalujeme
a zas někdy jsme si blíž.
Úvaha stínohry vlastního já.
Metuzalém v zoufalství procitá.
Víra skrze uvědomění nám dá.
Ježíš v nás ožívá.
Přečteno 164x
Tipy 20
Poslední tipující: Fialový metal, Sonador, Narragan, Psavec, Frr, Helen Mum, Ondra, Stanislav32, Miro Sparkus, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)