ticho se potlouká
pod gilotinou jiter
budí mě kohouti
pějí hrdla havraní
přešlapy v parketu
spánek lámou
nože letí co meteory
skrýše v zástřelech
hučící pády vlasů
nevidí se v zrcadlech
kují lesk mastnoty
suky na barpultu
sousto tmy pojedly
třeštící sny línají
do džberu lichotek