perpetuum
Ráno je krutý
Jako špatně vyleštěný
Zrcadlo
Rám se rozpadá
Barva se loupe
Hledej ten obraz
V sobě
Uvnitř hlavy
Tam kde tiká
Maličkej časostroj
Neboj se
Poslouchej
Není to perpetuum
Mobile
Jednou se zastaví
Ale myslím,
Že optikou
Všedního dne
To bude
Nepostřehnutelný…
Přečteno 148x
Tipy 12
Poslední tipující: Frr, Fialový metal, Sonador, Koala, Psavec, Vivien, Kan, mkinka
Komentáře (7)
Komentujících (4)