Kontury stromů bez listía variace na červánky.
Pravdy, co nikdo nezjistía někde v dálce ruský tanky.
Na světě je toho spousta,až je to někdy k zalknutí.
Je to skvělý dílko. Bohužel, aktuální...
06.04.2023 18:08:42 | Koala
Psala jsem to na podzim. Aktuální pořád, bohužel...
06.04.2023 23:12:48 | Houslistka
Silné, aktuální.
06.04.2023 07:58:24 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?