Sbírka: Konec příběhu
Do dlaní nabrané ráno
Steh stehlíkovi všitý
Ohrané nitě trhá
Zalehlá chvilka bytí
Do koutků hluchého slova
Znova a bez oddechu
Datel zběsile klová
Staccato mrtvého spěchu
Do dlaní hrouda vody
Do kloubů zablácených
Zlomený pro hledání
Navěky ztraceného
7.2.2023
Pro hloubku bahno
maže ega zvěst
z bahna pak stvoly lotosů
vyvedou v nádech
zářných hvězd...
07.04.2023 09:01:32 | Malá mořská víla
Zlomený pro hledání navěky ztraceného- už není co hledat? :) Hezký večer Honzo
06.04.2023 20:58:42 | paradoxy
Pěkně verši evokuješ k surrealistickým představám* Nač-al sis právě se mnou otevřenou sklenici zavináčů dne. Ber příbor*
06.04.2023 14:30:44 | šerý