Čtvrtek
Anotace: Barevnost života 2023
Je před velikonocemi
a beránek zvoní ulicemi.
Za mnou sanitka
a děravá silnice.
Zastavený kamión.
Opatrně, pozor.
Zmatek na entou.
Objíždím s pomlkou.
U Penny zas nával.
Chlapské paže s cigaretou
civí z auta.
Zaparkovala jsem o milimetry.
Ještě nejsem hloupá.
Pár jogurtů v akci.
Den se krotí.
Žiji, jak chci.
Přečteno 80x
Tipy 15
Poslední tipující: Sonador, kozorožka, Fialový metal, Psavec, Stanislav32, šerý, Květka Š., Ondra, Kan, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)