Sny z maloměst
V alternativní realitě
Jiném světě
Jiném životě
Sedíme vedle sebe na koženém gauči
Perský koberec není vidět pod tíhou lega
Chytáš mě za ruku
Abych nekřičela
Když děti hází kostky na kočku
Která mrská ocasem
A odsuzuje naše životy ve všech dimenzích
Usmíváš se
Nad nedělí
Obyčejnou a hlučnou
Další z mnoha upršených
Kdy nemůžeme na zahradu
U domu
Kávu z Keni pijeme z porcelánu po babičce
Který ustál nenechavé
Věčně ulepené
Prstíky
Usmívám se
Na tebe
Úsměvem
Který neuvidíš
Protože v téhle realitě
Jsme se potkat neměli
Přečteno 167x
Tipy 15
Poslední tipující: Lacosta1, Alala, Veru, Stanislav32, Lioness, Malá mořská víla, šerý, Psavec, Fialový metal
Komentáře (3)
Komentujících (3)