Neodcházej
Kabátu tvého sevření
hledáš útěchu, kde není
jen blízkostí svou na mě křič
prosím, neodcházej mi pryč
toužíš, aby ses ztratila
v objetí, sama nebyla
víš, že se musíš probudit
myšlenkám uzdu popustit
nemůžeš žít dál schovaná
tak vyjdi se mnou do rána
nabízím svoji oporu
dál musíme jít pospolu
snad naučím tě znovu žít
a stínům vlčím poručit
tvé obavy se rozplynou
i do rána se vchází tmou
když spolu půjdem po cestách
život nás láskou potrestá
s večerem všechny starosti
zkusíme z vany vypustit
kabát sevřel a obejmul
šla jsi, v něm bylo tě jen půl
po konci dne noc začíná
trápí mě tvoje nevina
Přečteno 176x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, šerý, Fialový metal, Psavec, Frr, mkinka, Sonador
Komentáře (2)
Komentujících (2)