Project Leonardo
Anotace: Barevnost života 2023
Stála jsem v posteli
a sen mě volal ke dveřím,
že jestli mám Leonardo.
Já nevěděla, co to je.
A ejhle, herní konzole.
Internet dál nabízel
a já ráno se smála bez hesel.
Co to v hlavě mám?
Asi by bylo dát lepší vajíčko tam.
Ať žije Velký pátek
a uklidní se všechen zmatek.
Adie, zdraví tarantule.
Přečteno 96x
Tipy 16
Poslední tipující: Frr, Kan, šerý, Sonador, kudlankaW, Fialový metal, Psavec, Stanislav32, Ondra
Komentáře (8)
Komentujících (4)