Pásmo z galaxie
Anotace: Barevnost života 2023
Slova z mříže,
co znají stav beztíže.
Kosmonaut chytá
a sotva dýchá.
Jaké je století?
Šelest slyší.
Minulost není prokletí.
Vrána míří.
Psaní je orgasmus
a chvěje se i zkus.
Živočišnost není hnus.
Přečteno 101x
Tipy 17
Poslední tipující: Fialový metal, Stanislav32, V.N.Losinský, Kan, Frr, Psavec, Ondra
Komentáře (4)
Komentujících (3)