vrtáme se bezradně
ve svých životech
jako ve starém lodním motoru
toužíme dostat se ven
z toho ,,sevření,,
a přitom
za okny
stojí lidé frontu na naše bytí
nebo alespoň na letmý dotek...
tenhle večer
mám domluvené nějaké schůzky
myslím
že ani na jednu nedorazím
objednej mi čaj a povím ti víc...
...je dobré TO vědět, viď:0)...a že vše je volba...i štěstí...tak povídej, moc hezky píšeš:0)
08.04.2023 22:05:59 | čertííík