Já šel tou cestou jízlivého smíchu,
dech ohýbal ručičky,
že hodiny zapomněli krást
čas,
co jim nepatří.
Skrývaje se přímo přede mnou
a jejich slova
vhozená na mou tvář
skládají novou abecedu.
Bez písmen
bez háčků
bez čárek.
Jen strupy vzpomínek,
zahrabané jámy na dně kůže
prokypřeny nocí.
Jsem to stále já,
nebo hrana zjizvené hvězdy,
kde sny svůj mají dech.