Nemají zdání papíroví draci,
balonky z pouti, vzduchoplavci,
ptáci a listy v korunách stromů.
Netuší ani nejlepší z astronomů,
jak daleko je do nebe
a jak těžké dny
jsou bez tebe
A jak moc teď bolí
vracet se domů...
????????????????
Krásné - smutné - citlivé - Láskyplné...
Ať se povede bolest srdce časem utišit, milá Adele B.
A ať se daří tak, jak to jen půjde :)
09.04.2023 23:17:34 | Ondra