Anotace: ....
Co po tobě zbylo ?
chladivé ticho
rozprostírá skvrnu na posteli
snad další smutky
pocity rozdělí..
na co svátky
bez radosti
poezie po opilé noci
děti se nerodí
Z nenávisti
prostě se stalo
A Život jde dál
to jen Život se smál.
SMAL.