Leňula bambula
Anotace: o kamarádčině povaze
Lenčino srdce je veliké,
nápady ona má všeliké.
Ať už je jí smutno nebo je veselá,
má dobrou náladu, není kyselá.
Náruč má velkou a laskavou,
tvář má jemnou a voňavou.
Rty se jí lesknou do dálky,
nedávno zahodila korálky.
Kluci se k ní hrnou,
navzájem se o ni perou.
To se jí líbí, to ocení,
stane se, že i podcení.
Potom se jim omluví a mají se rádi,
hezky si promluví a jsou kamarádi.
věnováno Lence Knichalové...
Komentáře (1)
Komentujících (1)