V hlavě, duši i srdci klid.
Podle svého v klidu žít
Mít s kým se pomazlit
Že mnoho je to vím,
však alespoň o tom sním,
na chvíli jíž je život.
Teplo a důvěra a přeci volnost
uvnitř ukrývá se skvost
Jen dveře najít.
Snít o tom
Tiše
☆
~☆~
☆
Milovat
Tu volnost tichou
Beze slov i moci tak být
Přítomností svou, někoho potěšit
Toto je super řečeno.asi každý alespoň ve virtualnu si přeje bezpečný přístav
12.04.2023 18:23:55 | mkinka