Jeptiška
Anotace: Barevnost života 2023
Ta malá z davu
líčí svůj příběh
a drží Bibli.
Věčnou knihu.
Modlí se v kruhu.
Aby byli nemocní zdravější,
aby den byl hravější.
Pak mlčí a brečí.
I ona svůj příběh má.
K Bohu zrak upíná.
Nezachrání svět,
ale není sama.
Bůh dá i vytrvá.
Její věčné placebo i la la.
S úctou brada padá.
Přečteno 151x
Tipy 13
Poslední tipující: jondys, Fialový metal, Ondra, Psavec, Frr, Stanislav32, Marťas9, kozorožka
Komentáře (4)
Komentujících (3)