Když staré lásky se sejdou,
třeba i za století,
mají si spolu co vyprávět.
I když hlas mají slabý
a těla bolavá,
stejně je stále baví svět.
Odplují do svého mládí,
ze vzpomínek se radují:
zastavit se nenechají.
Modré mají nebe,
kolem sebe slunce zář:
„dnes“ nikam nespěchají.