ležel jsem na posteli
a bezděčně přepínal
programy v televizi
zavolala mi z taxíku
že si ode mě odváží víc
než čekala
mlčel jsem
po chvíli ticha
dodala
že nemluví o penězích
na sportovním kanálu
tančila dívka se stuhou
nechal jsem to tak
a dál
neřekl ani slovo...
Možná se smutek lepil na stuhu a vědma v taxíku mluvila i o hříchu, sportovci jsou čestní až běda, kdo koho vlastně hledá?
11.04.2023 16:41:46 | básněnka
jednou promlčíme
všechny stuhy světa
;-)
PS: děkuju básněnko
za krásné komentáře
11.04.2023 17:54:37 | piťura