Hledá se
Anotace: Barevnost života 2023
Hledá se žena.
Nenaplněná.
La a la.
Právě prší
a utřela si slzy.
Slunce jí schází.
Za moment se namaluje.
Moji drazí.
Triangl den čeří.
Hledá se knihomolka,
co do knih kouká.
Je jiná a mezi šedí brouká.
Hledá se kočka,
co za rohem sečká.
Krok na sebe se spoléhá.
La a la. La a la.
Přečteno 92x
Tipy 13
Poslední tipující: Tritvaetna, Psavec, Stanislav32, Kan, Marten, Ondra, Fialový metal, Marry31
Komentáře (6)
Komentujících (4)