Pěkný sen
Svět je plný klaunů, co šaškují, lidí s maskou, jako třeba maska politika a policisty, abychom neviděli tu ubohost, co se za maskou skrývá :-) Ostatně kdo z nás se odváží ukázat se plně druhým i s tím, co se nám nelíbí :-)
11.04.2023 17:06:43 | kozorožka
Pěkně napsaná báseňka*
... a jeden darebný sen dnes přijde a nestačí si v přecíní ani sundat boty. Už druhý k nám leze oknem a má krásnou tvář. Tak se zdař!
11.04.2023 16:31:07 | šerý
Klauny jsem také neměl moc rád - přišli mi smutní, nešťastní, depresivní... Nevím...
Doufám, že Ti bude zase lépe, Jituško a budou se Ti pak zdát nádherné sny :)
Drž se! :)
11.04.2023 14:31:17 | Ondra
Máš barvité sny. Možná, že je to významem podobné tvému snu z minula...
11.04.2023 14:11:15 | paradoxy