Anotace: Perla z počátku 20. let 21. století… temné to časy.
Sbírka: Bezčasí
Jo, tohle je pěknej počin.
Tahle forma 3+3 slabiky odsejpá a na konci (nevím, jestli to byl záměr) změna střídavého rýmu ve sdružený to skvěle vygradovala...
12.09.2023 15:58:17 | Koala
Takový poloměr no... snažím se, aby to mělo nějakou formu, ale na to, abych si řekla ,,Tak jo, udělám ta tak a tak" a potom to navíc i dodržela většinou ještě postrádám zkušenosti. Ale děkuji :)
13.09.2023 20:12:25 | Tritvaetna
zakopneš o Prahu a ztratíš hlavu .) a je to
12.04.2023 10:15:39 | Constantine