jsou lidé na které bychom neměli zapomenout
jdou s námi ukazují cestu
cestu svobody
za kterou platili vlastní svobodou
někteří životem abychom my mohli žít
někdy je dobré se zastavit
zeptat se kam směřují mé kroky
jaké stopy zde zůstanou hluboké či mělké
jsou lidé na které bychom neměli zapomenout
dnes jeden z takových lidí
odešel vrátil se lačnící po svobodě
blahoslavení kdo jsou pronásledováni pro spravedlnost
neboť Vaše je nebeské království paní Dano
Je to tak, dokud jsou v nás, žijou...
13.04.2023 15:58:35 | Philogyny
Neměli a děláme to - jako by byli samozřejmostí jako by jich byly zástupy. Jsem bloudi.
12.04.2023 23:17:22 | Jan Kacíř
napsáno pěkně .)
12.04.2023 14:48:56 | Constantine
Nejen rovná páteř, ale i charakter zvedá hlavu. S úmrtím, rodí se vzpomínka*
12.04.2023 01:29:43 | šerý
zas tu bude v našem světě o dalšího Spravedlivého bezradněji...a paměť v sychravém čase-jak to už tak často mechanicky činí-jen ohrne límec.. ST*
12.04.2023 00:11:56 | Frr