Kytaro hraj
Kytaro hraj
Pomalu se smráká
i voda je tichá.
Já beru kytaru
a hladím svůj bas.
Poslouchej tentokrát.
Hlas se mi třese.
Víš pro Tebe.
Lásko z mých řas.
Světlo zhasíná
a smutná peřina.
Noc kvílí
a pramen čeká.
Ach, slovíčka.
Půlnoc bliká.
O la. Lá.
Přečteno 85x
Tipy 16
Poslední tipující: Tritvaetna, Psavec, Fialový metal, Kan, Ondra, Frr, CULIKATÁ, kozorožka
Komentáře (4)
Komentujících (3)