Anotace: 13. 4. 2023
Vrátit se k poezii
k psaní
jako k probuzení ze sna do reality,
kde se mi zdálo,
že jsem těm buchtám měl dokázat,
že jsem se líbal s Bárou Basikovou ..
říkám jim:
„Podejte mi pero a já to sepíšu,
abyste mi uvěřili“!
Neskrývám nic do metafor
duše poety vystřelená jako konfety
potáhnu z imaginární cigarety
fantomová bolest abstinenta
protože mi poezie vyhovuje
vším, co v ní je
ta geometrie
a pravda sedřená až na atom
Ahoj, děkuju. Jako vždy jsem měl pauzu a zkrátka jsem nic nenapsal, uvidíme, jestli to byl jen záblesk, nebo začátek dalšího psacího období.
13.04.2023 14:23:42 | Alexandr Rakita