Sbírka: Konec příběhu
Pohřeb už byl
Tak je ve mně ticho
Pod koly na trati
Rozpárané břicho
Pohřeb už byl
Bez srdce jsem němý
Došly mi orgány
Pro náhražkové ženy
15.2.2023
Tak to vypadá, když člověk tupě odezírá moderním rtům doby. Tak jsem si tedy zašel a našel. Nějak jsem tě "podětil." Tak se omlouvám, jestli jsem o Tebe nepatřičně "štrejch." (Jejda, asi nějaký německý význam. Tak abych si vyhledal znovu - myslím ale tím zavadil.) Asi jsem být špatna češka.
Tak raději brďo zaměním v tkalcovské brdo. Snad tam neštrejchnu-nezavadím. :-)
13.04.2023 16:01:49 | šerý
Týý brďo. To je tedy síla*
Srdce a již ojeté orgány zpopelnit! I když ticho náruživé, bude žadonit.
13.04.2023 13:49:30 | šerý
Tak dneska jsem zjistil (trochu ehm úkrok stranou), že brdo a brďo nemají stejný slovní základ. Myslím, že to je dost zajímavé. Tak jsem to chtěl napsat. Jako malou zajímavost.
13.04.2023 14:12:15 | Šabrej
super!
13.04.2023 10:40:23 | stormeater