všední šedá
Anotace: o davu a paní odnaproti, možná ji znáte taky...
lidé jsou unylí,
ztěžklí a pomalí,
zbloudili v čase.
možná se minuli,
tak chci, aby ožili,
ale vrací se zase.
papírové panenky
prochází kolem kasy,
stále na něco čekají,
těžknou a vzdychají
a myslí, že musí.
Komentáře (3)
Komentujících (3)