Anotace: ...
Na sklonku
noci a dne
V černé propasti
světlo sílí
S mlhovým nádechem
povzdech - ach
A v zelené trávě
rosa se třpytí
Jak korálky - vysvlečené
na mechu
něžné
tiše se stydí
Moc krásné
14.04.2023 10:07:52 | Marťas9
To je hezké
14.04.2023 00:37:20 | Protos1182
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?