Dnes je ten den, kdy tisíc dvě stě známých,
Ti k slavnostnímu a hezkému dni popřeje…
Ty z odpovědí budeš puchýře mít v dlaních,
a na Tvém těle narozeninovém, potu krůpěje…
Nepatřím mezi ně, a přesto Ti při plné sklence,
zdraví já přeju, lásku i peníze, což, Tobě bude málo,
a nikdy v svém mládí už nemysli, na staré mládence,
co tisíc dvě stě lidí drahá, v životě nepotkalo…
Výborné.
30.04.2023 09:16:23 | Václav
Tolik jich nemám, ale na fb mi nepopřál nikdo...asi jsem zlobila;)
14.04.2023 18:09:16 | Malá mořská víla